ΕΙΧΑΜΕ

13146

συμμετοχές

ΦΙΛΕΜΑΤΑ

η Irini από την Κρήτη
για Ρώμη A3 654
ο Thanasis από τη Μακεδονία
για Βρυξέλλες A3 622
η Maria από την Αττική
για Κοπεγχάγη A3 736
η Σοφία από την Πελοπόννησο
για Αγ. Πετρούπολη A3 978
ο olga από την Αττική
για Παρίσι A3 614

ΕΛAΒΑΝ ΤΟ ΦΙΛΕΜΑ

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΙΛΕΨΕ ΤΟΥΣ;

Η φιλοξενία, και η χαρά του να μοιράζεσαι και να προσφέρεις στον επισκέπτη, αποτελούν έννοιες που συμπορεύονται για χιλιάδες χρόνια με την ελληνική ιστορία και είναι ταυτόσημες με την παράδοση του τόπου μας. Αυτές οι αρετές κάνουν την Ελλάδα και την Κύπρο κάτι παραπάνω όμορφες χώρες: τις κάνουν ξεχωριστές σε όλο τον κόσμο.

Το Φίλεψέ τους επιστρέφει για να αναδείξει τη φιλοξενία και την ομορφιά των ανθρώπων του τόπου μας, με περισσότερα φιλέματα και από περισσότερα αεροδρόμια σε Ελλάδα (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Ρόδος, Καλαμάτα) και Κύπρο (Λάρνακα). Τα "φιλέματα" αυτά αποτελούν ένδειξη ευγνωμοσύνης για αυτούς που ταξίδεψαν μέχρι εδώ για να γνωρίσουν από κοντά τον αληθινό, συναρπαστικό χαρακτήρα της Ελλάδας και της Κύπρου. Όλα τα φιλέματα προέρχονται από Έλληνες και Κύπριους παραγωγούς που γενναιόδωρα μας προσέφεραν τα προϊόντα τους, έτσι ώστε αυτά να ταξιδέψουν σε κάθε γωνιά του κόσμου. "Φίλεψέ τους” λοιπόν, επιλέγοντας δώρο, αεροδρόμιο αναχώρησης, πτήση και θέση στο αεροπλάνο.

Το πλήρωμά μας θα αναλάβει να προσφέρει το δώρο σου στον τυχερό επιβάτη μαζί με μια κάρτα, υπογεγραμμένη από εσένα.

Το φίλεμά σου θα ταξιδέψει μαζί με τον παραλήπτη του και θα αποτελέσει την πιο όμορφη ανάμνηση της χώρας μας και των ζεστών, φιλόξενων ανθρώπων της, συνεχίζοντας και εξελίσσοντας έτσι την πανάρχαια ελληνική παράδοση της φιλοξενίας και της προσφοράς δώρων στους επισκέπτες.

*για να φιλέψεις επιβάτη που επιστρέφει από την Κύπρο μπες εδώ